Sonrise

 

In 2019 is er geen Sonrise in het Zaanenpark, maar wel in veel verschillende wijken in Haarlem, Heemstede, Heemskerk, Hoofddorp, IJmuiden, Castricum en Velserbroek.
Kijk op het overzicht van de wijken voor info over de andere locaties. 
 
Sonrise is in de eerste week van de basisschool zomervakantie. Alle kinderen zijn van harte welkom. Er is een sportersteam dat met de kinderen aan de gang gaat, bijvoorbeeld met sporten of knutselen. Tijdens deze week vertellen de sporters over hun christelijk geloof. 
 
Tijden (kunnen verschillen per locatie): 
14:00 - 16:00 voor kinderen van 4 - 12 jaar 
19:00 - 21:00 voor de leeftijd van 13 jaar en ouder (op vrijdag vanaf 18:00 uur een pannenkoekenfestijn voor de kinderen - vooraf aanmelden niet nodig) 
 
Programma: kijk hier voor het programma en voor meer info over het Zaanenpark (op www.impactindestad.nl), en kijk hier voor de flyers van 2018 (voorkant) (achterkant). 
 
Een fimpje van de Sonrise week in 2014: 

 
Van maandag 23 t/m vrijdag 27 juli 2018 konden meer dan duizend tieners en kinderen elke middag en avond genieten van samen voetballen, basketballen, volleyballen, en streetdance o.l.v. sportteams van Athletes in Action. De sportclinics werden gegeven in veel verschillende wijken in Haarlem, Heemstede, Heemskerk, Hoofddorp, IJmuiden, Castricum en Velserbroek. En er gebeurde meer (#impact). Klik hier voor meer info over Sonrise en #impact Haarlem
 
Vanuit de Goede Herderkerk werden de activiteiten in het Zaanenpark georganiseerd, kijk hier voor meer info over het Zaanenpark.  
 
Kijk op het overzicht van de wijken voor info over de andere locaties. 
  

Contact

Marianne den Hertog (06 23 68 69 62). 

Contact

Goede Herderkerk [Route & grote kaart]
Rechthuisstraat 9
2024 EC Haarlem
tel. 023 - 5 27 16 44
Sonrise Het Open Huis

Van 23 t/m 27 juli 2018 was er ook weer Sonrise bij Het Open Huis. Lees verder »

Sonrise Velserbroek

Er was ook Sonrise in Velserbroek. Lees verder »